19 november 2022
13:30

Rynninge IK

Referat: Yxhults IK - Rynninge IK

Seriepremiär i Futsal för våra damer mot Rynninge IK, en match där vi gör allt rätt de första femton minuterna. Följer spelplanen, men skapar tyvär inte de riktigt heta målchanserna utan i stället är det gästerna som i 17:e minuten lurar oss fullständigt och gör matchens första mål. En ledning som gästerna behåller in i andra halvleken och ökar på i den 26:e till
2-0.
Ett ofrivilligt avbrott gjorde att vi fick möjlighet att prata ihop oss och efter det målet är vi med i matchen igen och en smart framspelning av Andrea Johansson ger Ebba Sjöholm möjlighet att sätta 1-2 i den 33:e minuten och Amelie Björnram gör en fin prestation och kvitterar till 2-2 i den 35:e. En toppning den sista spellminuten är så när på att ge ett vinstgivande mål, men vi får ta med oss lärdomen av den här matchen och göra bättre ifrån oss uppe i Lindesberg söndag kväll 18.00.